Mobil 4

Få mer energi

Det finns saker som man inte tänker på som kan ge energi. Jag tycker Feng shui är intressant. Feng shui är konsten att balansera och harmonisera naturliga energiströmmar i vår omgivning, i syfte att skapa välgörande effekter i våra liv, enligt boken "Rensa i röran" av Karen Kingston. Jag läser lite i den här boken när jag vill få inspiration till att röja hemma. Jag tror alla som har rensat i någon låda eller garderob har känt sig piggare och gladare efteråt. Enligt Feng shui är det viktigt att vi tycker om de saker vi har och använder de. Släng och ge bort saker du inte längre gillar. Jag åker iväg med det som är helt och rent till Amnesty, för det som inte jag gillar, gillar oftast någon annan. Tur att vi inte är lika. Om du har lådor och hyllor där du gillar allt, ändra om lite i de så sätter du igång energin. Jag blev förvånad när jag började min senaste utrensning. Jag tyckte inte att det fanns något jag ville bli av med i vissa lådor, men när jag började rensa visade det sig att jag hade fel. Jag har nästan röjt bort någon sak ur varje låda eller hylla. Det känns jättebra. I Feng shui säger man att om man röjer ut kan nya "saker" komma in i ens liv. Kolla runt i ditt hem som om du bara var på besök och känn in vad du tycker. Jag tror att de flesta liksom jag börjar rensa. Du kommer må mycket bättre efteråt, men ta en sak i taget. En låda där, en hylla då, så du hinner med mentalt. Enligt Karen så är skälet till att det är så effektivt att rensa och röja att medan du skapar ordning i din yttre värld sker samtidigt förändringar i ditt inre. Allting omkring dig, i synnerhet din hemmiljö, speglar ditt inre jag. Jag tror det stämmer. Prova!!!

Lycka till!

Susanne
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mikail » Fantisera mera:  ”Jag vill fantisera om paradiset ”

  • Edyta Berntsson » Att vara snäll:  ”Kloka ord.”

  • kennet » Du är underbar:  ”hej susanne! måste bara säga det är de finaste jag hört på många många år efter..”

  • Carina » Att mista en vän:  ”Hej Susanne! Hittade din fina hemsida idag och läste detta. Fint beskrivet, int..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln