Mobil 4

Nya Rapport

Först måste jag tacka alla härliga människor som jag träffade på hälsomässan i Laholm.

 

Varför handlar inte nyheterna om er? Tänk er att ni slår på Rapport och först gör de ett reportage om en konstnärinna och skulptör som gillar hästar och det hästen står för, friheten. Sen kommer ett reportage om en skola där eleverna får frukost när de kommer till skolan, så de kan äta den i lugn och ro. De får rejäl mat i magen och kan klara skoldagen på ett bra sätt. De blir även sedda av de vuxna som anordnar det och sedda vill ju alla bli.

 

Efter detta får vi följa en mattelärares vardag och ser hur han gör allt för att varje elev ska bli sedd. Han säger att efter han flyttat till landet har han fått mer energi att ge till sina elever. Sen berättar man om två killar som varit i Brasilien, på ett ställe där det är speciella energier. Det kommer en nyhet om en intelligent kanin som spelar kort. En undersökning visar att hundarna mår bättre än tidigare då deras mattar och hussar har förstått att hundarna också vill ha massage. 

 

Hade Rapport handlat om detta hade jag tittat på det. Det finns så mycket positivt i vår värld och enligt alla böcker om tanketräning är det viktigt att fokusera på det som är bra och positivt för att själv må bra. Så fokusera på det som är bra och var för saker istället för mot saker.

 

Ha en skön vecka.

 

Susanne

 

  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mikail » Fantisera mera:  ”Jag vill fantisera om paradiset ”

  • Edyta Berntsson » Att vara snäll:  ”Kloka ord.”

  • kennet » Du är underbar:  ”hej susanne! måste bara säga det är de finaste jag hört på många många år efter..”

  • Carina » Att mista en vän:  ”Hej Susanne! Hittade din fina hemsida idag och läste detta. Fint beskrivet, int..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln