Mobil 4

Fantisera mera

Varför fantiserar vi inte mer? Det är gratis. Börja fantisera om hur du vill ha det. Se dig själv göra en perfekt middag, skriva en perfekt bok, göra en perfekt tävling, göra den perfekta resan, hitta en partner som har allt du vill ha, köra en perfekt bil eller något annat du vill ha. Mental träning(eller tanketräning) innebär att vi lär oss tänka så det gagnar oss. Många idrottare har mentala tränare, men alla har nytta av att öva upp den mentala förmågan(dvs hur vi tänker). I helgen i programmet Uppfinnarna sa en av uppfinnarna som gick vidare att "det var precis vad jag föreställt mig". Hon hade redan innan sett sig gå vidare, tror ni det hjälpte henne? Jag tror det.  Skidlöparen Jonserud-Sundby sa att han drömt om det perfekta loppet(är ni förvånade över att han vann?) Jag är det inte. Många idrottsmän går igenom slalomen eller vad det handlar om innan de utför det. När de kör loppet i huvudet innan tänker de ju inte att de kör ut efter femte porten utan de ser sig ju själva komma ner i målområdet. 

 

Testa att fantisera om något du ska göra i veckan. Se allt framför dig, precis hur det ska bli och känn efter hur du känner dig när allt går som du planerat. Jämför sen med hur det blev i verkligheten.

 

Ha en fantastisk vecka

 

Susanne

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mikail » Fantisera mera:  ”Jag vill fantisera om paradiset ”

  • Edyta Berntsson » Att vara snäll:  ”Kloka ord.”

  • kennet » Du är underbar:  ”hej susanne! måste bara säga det är de finaste jag hört på många många år efter..”

  • Carina » Att mista en vän:  ”Hej Susanne! Hittade din fina hemsida idag och läste detta. Fint beskrivet, int..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln