Mobil 4

Njut av naturen

Fullmåne ikväll. Jag njuter mer och mer av naturen. När jag var barn kunde jag ligga i gräset och bara titta på molnen och se vad jag tyckte de föreställde.  Nu har jag börjat med det igen, men jag står och tittar och ibland ser jag olika saker som jag tycker de föreställer, oftast djur. Jag tror som Agneta Sjödin skriver i sin bok att vi får tecken. Sen jag upptäckte boken Djurens språk av Solöga så slår jag upp djuret jag sett i molnet. Jag tycker budskapen som jag får från denna bok stämmer.

 

Har du lagt ut mat till fåglarna? Jag har börjat och det kommer talgoxar, blåmesar, nötväckor, en större hackspett och pilfinkar hittills. Jag tycker det är härligt med alla fåglar. Här finns även rådjur som betar på åkern ibland.

 

Njut av naturen.

 

Ha en skön vecka.

 

Susanne

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mikail » Fantisera mera:  ”Jag vill fantisera om paradiset ”

  • Edyta Berntsson » Att vara snäll:  ”Kloka ord.”

  • kennet » Du är underbar:  ”hej susanne! måste bara säga det är de finaste jag hört på många många år efter..”

  • Carina » Att mista en vän:  ”Hej Susanne! Hittade din fina hemsida idag och läste detta. Fint beskrivet, int..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln