Mobil 4

Healing

Öka din harmoni & inre balans

Healing hjälper kroppen att hitta tillbaks till sin balans, genom att öka energiflödet.
Kroppen får då lättare att lösa upp det som gör att energiflödet inte fungerar som det ska.

Healing hjälper dig
- få mer energi
- få mer harmoni och    känslomässig  balans i ditt liv
- bli av med oro, stress eller annat negativt du har i din ryggsäck

Upptäck dina förmågor o din kraft o dina vingar ska bära dig. Fågelns budskap ur Solögas bok Djurens Språk.

                    

Så här går healingen till:

Först ställer jag lite frågor om hur du känner dig. Sen får du välja två stenar/kristaller att ha i händerna(under healingen på britsen). De hjälper till med det du behöver just nu. Sen lägger du dig med kläderna på, på en brits i Healingstugan. Jag förmedlar energi till din kropp genom att lägga händerna på dig eller strax ovanför din kropp. Efterhand som jag känner in dig får jag till mig saker som det är bra för dig att bli uppmärksam på eller förändra.
(Du får healing även när du inte ligger på britsen - jag ger dig healing från det du kommer till det du går.) 

Det finns en anledning till allting jag säger under healingen. Förutom ord och bilder kan det t ex vara saker jag själv har erfarenhet av, vad jag hört eller läst om. Allt vad jag säger är för att hjälpa dig på något sätt, t ex få viktiga insikter om ditt liv. Jag vet inte innan vad jag kommer att säg utan det kommer spontant efterhand som jag känner in dig.

Jag har även tibetanska klangskålar som jag använder när jag känner att det är rätt för dig.

Ibland kommer mina hundar, Ida och Ronja, vara med på healingen, men bara om det är ok för dig. De känner först in dig, sen går de och lägger sig. De deltar i healingen. 

För att må bättre på lång sikt måste saker komma upp till ditt medvetande. Blir du medveten om vad det handlar om kan du göra något åt det.

Healingen ökar energiflödet i kroppen, men om du vill få en långvarig energiökning måste du förändra det som dämpar din energi.
 

Pris: 1,5 timme 850 kr inkl.moms-----