Mobil 4

Mitt CV

Hej!

Jag utnyttjade nyföretagarchecken idag och var hos Helén Andersson, denna härliga tjej, och fick inspiration. Hon gav mig ett mycket bra tips. Det är så lätt att man säger till sig själv att jag kan ju inte så mycket, jag har ju inte gjort så mycket i mitt liv, jag har ju inte upplevt så mycket. Hon sa: Skriv upp allting du gjort i ditt liv. Jag började rabbla upp vad jag gjort och upptäckte att jag faktiskt gjort en hel del. Testa själv så ska du se, listan blir mycket längre än du tror. Här kommer en del av mitt "CV":

 • läst matematik, företagsekonomi, nationalekonomi, statistik, juridisk översiktskurs(jöken) på Göteborgs Universitet
 • undervisat på gymnasiet i matematik, företagsekonomi, handel, konsumentkunskap, maskinskrivning
 • undervisat på högstadiet i matematik och data
 • diskat på Blodcentralen i Halmstad, plockat champinjoner på Fammarps Trädgård(3 ton), varit hemsamarit, suttit i kassan på ICA, jobbat i charken på ICA, sorterat julkort, räknat ut löner på Järnverket
 • sålt diabetesmärken, majblommor, jultidningar
 • gått buggkurser, kurser i gammeldans, steppkurser, squaredans
 • gått kurs i Qi Gong, Tai Chi, Akupressur, Skapande Dramatik, Gitarrkurser(gillar att lyssna på gitarr, men öva var inte min grej)
 • gått kurs i Djurkommunikation, Djurhealing, Keramik, Batik, Currylinjer, Bridge, Kanalisering, Regression
 • gått valpkurser, lydnadskurser, spårkurser, kurs i sök med hundarna
 • tränat hästhoppning för Lotte Göransson, Ysby, Laholm i flera år. Hon är en mycket bra tränare, är inte säker på att jag var en lika duktig elev, men jag gjorde mitt bästa
 • tävlat i hästhoppning på höjderna 1,00 m och 1,10 m
 • tränat dressyr för Ulf Nilsson, Genevad, Laholm. Jag tränade först med Merci, min första häst. De två första gångerna jag tränade för honom red han henne. När jag sen red henne var det som en ny häst, vilken känsla. Han är jätteduktig.
 • dansat Vinbergshambon(1100 m hambo) 4ggr
 • cyklat Hallandsloppet 10 mil, 11 ggr
 • flugit luftballong(jag trodde det skulle vara mer spännande)
 • varit på språkresa i England, sett Tower Bridge - det är en bro som fascinerar mig
 • tagit körkort för bil och släp
 • tagit simborgarmärket, dansat balett, gått på barnskridskoskola
 • kurs i Auyrveda(kunskapen om livscykeln, som hjälper oss få balans i kropp och sinne)

Gör din egen lista så ska du se att du blir stolt över dig själv. Det jag är mest stolt över är hästhoppningen. Det var en utmaning för mig. Jag hoppade med min dåvarande häst Merci. Hon hjälpte mig mycket. Hon blev 23 år.(Jag har inget digitalt foto på mig när jag hoppar så tjejen på bilden är inte jag.)

 

Se till att du njuter av livet och gör saker du tycker är kul, spännande och utmanande.

 

Ha en skön vecka.

 

Susanne

Etiketter: mitt cv

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Mikail » Fantisera mera:  ”Jag vill fantisera om paradiset ”

 • Edyta Berntsson » Att vara snäll:  ”Kloka ord.”

 • kennet » Du är underbar:  ”hej susanne! måste bara säga det är de finaste jag hört på många många år efter..”

 • Carina » Att mista en vän:  ”Hej Susanne! Hittade din fina hemsida idag och läste detta. Fint beskrivet, int..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln