Mobil 4

Omge dig med positiva energier

Du är säkert medveten om att det är viktigt att omge sig med människor som man trivs med och som känns bra för en. Människor som utstrålar positiv energi. Detsamma gäller prylar. Se till att du gillar allt du har runt omkring dig. Dina böcker, prydnadssaker, dina möbler, dina tallrikar och allt annat du äger. Du behöver inte ha dyra saker. Det viktiga är att du gillar de. Om du inte tänkt på detta innan så försök göra dig av med saker du inte gillar. Du ska se vilken skillnad det gör. Även att byta ut saker, bara för att förnya sig, eller bara möblera om och ändra placeringarna kommer att göra skillnad. Det finns en bok som jag läser lite då och då för att motivera mig att ändra och rensa som heter Rensa i röran med feng shui av Karen Kingston(underrubriken är det enkla sättet att skapa ordning och harmoni i ditt hem). Det handlar om att omge dig med saker som är positiva för dig, och skapa ett bra energiflöde hemma.

 

Ha en skön vecka.

 

Susanne

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Edyta Berntsson » Att vara snäll:  ”Kloka ord.”

  • kennet » Du är underbar:  ”hej susanne! måste bara säga det är de finaste jag hört på många många år efter..”

  • Carina » Att mista en vän:  ”Hej Susanne! Hittade din fina hemsida idag och läste detta. Fint beskrivet, int..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln