Mobil 4

Vi får så mycket

Det finns så mycket som är gratis och som ger oss så mycket. Som naturen. Himlen med sina olika moln, blåa färger, solnedgångar, regnbågar. Och djuren. Alla fåglar som finns runt oss, alla träd och buskar med sina olika färger. Och om du har egna djur så vet du så mycket du får tillbaks. Sen har vi våra medmänniskor. Hur härligt är det inte att få ett leende av någon? Det kan vara en främling, men ett leende är aldrig fel. Det var kanske just det leendet som gjorde din dag. Ge leenden till andra men glöm inte ge leenden till dig själv. Testa att ge dig själv ett leende, hur känns det? Social-styrelsen rekommenderar 6-8 leenden om dan.(eller har jag drömt det?)

 

Ett Gott Nytt Fantastiskt År(Jag förväntar mig att nästa år blir ett fantastiskt år, och du?)

Glöm inte le!!!!

 

Susanne

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mikail » Fantisera mera:  ”Jag vill fantisera om paradiset ”

  • Edyta Berntsson » Att vara snäll:  ”Kloka ord.”

  • kennet » Du är underbar:  ”hej susanne! måste bara säga det är de finaste jag hört på många många år efter..”

  • Carina » Att mista en vän:  ”Hej Susanne! Hittade din fina hemsida idag och läste detta. Fint beskrivet, int..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln