Mobil 4

Änglar finns de?

Jag tror det. Jag tror att alla har skyddsänglar som hjälper oss. Jag tror också att vi kan be änglarna om hjälp. En person sa till mig att be änglarna om hjälp, det finns så många arbetslösa änglar så de blir glada om de kan hjälpa till. Det finns änglakort, kortlekar där du kan få råd av änglarna, Doreen Virtue har kort jag gillar. Innan jag tar ett kort tänker jag, vad är det bästa rådet för mig just nu. Jag tycker att det stämmer, men jag gillar inte alltid råden, även om de är bra.

 

En riktigt God Jul, glöm inte att bara vara, koppla av.

 

Susanne

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mikail » Fantisera mera:  ”Jag vill fantisera om paradiset ”

  • Edyta Berntsson » Att vara snäll:  ”Kloka ord.”

  • kennet » Du är underbar:  ”hej susanne! måste bara säga det är de finaste jag hört på många många år efter..”

  • Carina » Att mista en vän:  ”Hej Susanne! Hittade din fina hemsida idag och läste detta. Fint beskrivet, int..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln