Mobil 4

Förvänta dig det positiva

I lördags lyssnade jag på Sveriges nya förbundskapten i fotboll, Pia Sundhage, på Nyhetsmorgon. Hon sa några saker som fick mig att vilja höra mer av henne, så jag googlade och hittade henne som sommarvärd i P1. Hon berättade där om delar ur sitt fotbollsliv och hur hon tänker. Hon säger att det är de negativa sakerna som många kommer ihåg, medan de positiva är svåra att ta till sig. Hon tror att positiva förväntningar skapar bra prestationer och om man dessutom har kul på plan så hittar man också sin förmåga att ta bra beslut. Istället för att fokusera på misslyckanden förstärker man det man lyckats med. Även om hon pratar utifrån fotbollen så tror jag att detsamma gäller allting. Förvänta dig det positiva och ha kul. Fokusera på det du gjort bra och njut av det.

 

Ha en skön vecka

 

Susanne

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mikail » Fantisera mera:  ”Jag vill fantisera om paradiset ”

  • Edyta Berntsson » Att vara snäll:  ”Kloka ord.”

  • kennet » Du är underbar:  ”hej susanne! måste bara säga det är de finaste jag hört på många många år efter..”

  • Carina » Att mista en vän:  ”Hej Susanne! Hittade din fina hemsida idag och läste detta. Fint beskrivet, int..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln