Mobil 4

Du är underbar

Vågar du vara dig själv? Vågar du vara den underbara person du är? Vågar du göra precis det du vill? Vågar du göra och säga saker du vill även när du vet att andra kanske tycker annorlunda?  Du ska naturligtvis vara schysst mot andra människor, men du måste också sätta gränser, så de förstår att du har ett värde. Du har rätt att bestämma över ditt liv. Ge av dig själv när det känns bra, men så fort det börjar kännas fel bryt. Tala om att du inte har tid längre för du har andra viktiga saker att göra på din livsväg. Sätt värde på dig själv. 

 

Ha en skön vecka, gör något extra för underbara dig.

 

Susanne

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mikail » Fantisera mera:  ”Jag vill fantisera om paradiset ”

  • Edyta Berntsson » Att vara snäll:  ”Kloka ord.”

  • kennet » Du är underbar:  ”hej susanne! måste bara säga det är de finaste jag hört på många många år efter..”

  • Carina » Att mista en vän:  ”Hej Susanne! Hittade din fina hemsida idag och läste detta. Fint beskrivet, int..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln