Mobil 4

Ha ögonen öppna för vad som händer

Igår skulle jag köra till Frillesås. När jag kör ut på E6-an får jag en lastbil framför mig där det står: Friends on the road. Jag tyckte det kändes så tryggt så jag höll mig bakom lastbilen hela vägen. Det regnade så det fanns ingen anledning att köra fort. Den texten på lastbilen gjorde min dag. Det är så lite som behöver hända för att vår dag ska bli bra. Se dig omkring. Lägg märke till vad som händer. Det kanske är en bil med en rolig registreringsskylt, det kan vara en fågel eller en hund som gör något roligt. Se dig omkring. Det finns så mycket i vår värld, så ha ögonen öppna. 

 

Ha en skön vecka

 

Susanne

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mikail » Fantisera mera:  ”Jag vill fantisera om paradiset ”

  • Edyta Berntsson » Att vara snäll:  ”Kloka ord.”

  • kennet » Du är underbar:  ”hej susanne! måste bara säga det är de finaste jag hört på många många år efter..”

  • Carina » Att mista en vän:  ”Hej Susanne! Hittade din fina hemsida idag och läste detta. Fint beskrivet, int..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln