Mobil 4

Gud på en Harley-Davidson

Jag tror ju att saker kommer till oss på något sätt om vi behöver det. Jag var på meditation och hon som hade meditationen sa att du skulle gilla boken "Gud på en Harley-Davidson".
Jag blev nyfiken och köpte den.
Den är skriven av Joan Brady och handlar om en tjej som möter en snygg kille, Joe, på en motorcykel. Han har en varm utstrålning och tycks veta allt om henne. De budskap han ger henne kommer att förändra hennes liv. På slutet får hon några personliga bud inristat på ett halssmycke, t ex "Tag väl hand om dig själv", "Allt är möjligt - hela tiden". Sen går han vidare till nästa person som behöver hans vägledning. Denna person är en tjej som boken "Himlen Express" ("Heaven in  High Gear" eng. titel)handlar om. Där vägleder han henne och i slutet får hon några personliga budord, t ex "Om du bara ser till det goda hos människorna är det just det du kommer att finna.", "Det som skett i det förgångna går att ändra". 

Böckerna har humor och jag kom på mig själv med ett leende allt som oftast.
Jag har köpt mina böcker på Bokbörsen, dvs begagnade. Vill du ha nya böcker får du köpa de på engelska t. ex via www.amazon.com. Hon har även skrivit en bok som heter "Joyride" som också handlar om Joe.

Jag gillar böcker som har humor, är skrivna lite med glimten i ögat, och det tycker jag hennes böcker är.

Hon skriver på sin hemsida,www.joanbradybooks.com att är det inte vad vi vill att en bra bok ska få oss att göra, Få oss att tänka, och jag kan bara hålla med. Det är i alla fall sådana böcker jag vill läsa.

Ha det bra, och glöm inte att njuta av livet, även om jag tror att vi har fler liv.

Susanne

Kommentera gärna:

Innehåll Tanke-Bloggen

Senaste kommentarer

  • Mikail » Fantisera mera:  ”Jag vill fantisera om paradiset ”

  • Edyta Berntsson » Att vara snäll:  ”Kloka ord.”

  • kennet » Du är underbar:  ”hej susanne! måste bara säga det är de finaste jag hört på många många år efter..”

  • Carina » Att mista en vän:  ”Hej Susanne! Hittade din fina hemsida idag och läste detta. Fint beskrivet, int..”