Mobil 4

En kvinnas hjärta

Lördagen den 15 sept "råkade" jag sätta på TV:n när det var en intervju med Agneta Sjödin för hennes nya bok "En kvinnas hjärta". Det var Ebba Kleberg von Sydow som intervjuade henne i Go'kväll. Ebba sa något om boken som fick mig att känna att den här boken ska jag läsa. Jag tror att det finns en mening med allt som händer. Det var ingen slump att jag satte på TV:n precis när Agneta blev intervjuad.

 

Jag har läst boken och den handlar bland annat om att betrakta alla du möter som läromästare, följa de tecken du får och lita på din egen känsla.

 

Boken var helt rätt för mig. Är den det för dig?

 

Du kan gå in på Agneta Sjödins hemsida och läsa lite ur boken.

Klicka på Agneta ovan så kommer du dit. 

 

 

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Edyta Berntsson » Att vara snäll:  ”Kloka ord.”

  • kennet » Du är underbar:  ”hej susanne! måste bara säga det är de finaste jag hört på många många år efter..”

  • Carina » Att mista en vän:  ”Hej Susanne! Hittade din fina hemsida idag och läste detta. Fint beskrivet, int..”

Länkar