Mobil 4

Beröm

Beröm bara när du verkligen menar det. De flesta människor känner på sig om berömmet är äkta eller inte. Beröm så fort du tycker något är bra eller någon har gjort något bra. Det skapar en positiv stämning och jag tror att desto mer positiv du är mot andra, desto mer positivt kommer du att få själv, men det ska vara äkta.

Om du själv får beröm. Säg tack. Då har du tagit emot berömmet. Försök inte förminska berömmet genom att säg att det var väl ingenting, eller det var inget märkvärdigt eller liknande. Det avslöjar bara din dåliga självkänsla eller självförtroende och tycker de det är bra så var glad åt det.

Något vi ofta glömmer är att ge oss själva beröm. Har du gjort något som du tycker är bra. Beröm dig själv. Säg det här har jag gjort bra. (Säg det gärna högt om du är själv). Det viktigaste är inte vad andra tycker utan vad du själv tycker.

Så gå ut och ge mer beröm.
Och Du glöm inte dig själv.

Njut av sommaren och ge mer beröm.
Susanne
 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mikail » Fantisera mera:  ”Jag vill fantisera om paradiset ”

  • Edyta Berntsson » Att vara snäll:  ”Kloka ord.”

  • kennet » Du är underbar:  ”hej susanne! måste bara säga det är de finaste jag hört på många många år efter..”

  • Carina » Att mista en vän:  ”Hej Susanne! Hittade din fina hemsida idag och läste detta. Fint beskrivet, int..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln